Forretningsadresse: Confide AS, Hammersborggata 2, 0181 OSLO

Postadresse: Confide AS, Postboks 778, 0106 OSLO

Tlf: 21 49 40 30 

E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.Kilde til kontaktinformasjon: Brønnøysundregistrene og selskapets egen hjemmeside.

Confide AS er et resultat av en fisjon i Conecto AS.

Confide AS er et gammelt selskap ifølge Brønnøysundregistrene som ble stiftet helt tilbake i 1988. Dog har det først nylig blitt aktuelt som et inkassobyrå av betydning i Norge etter et resultat av en fisjon av Conecto AS hvor deler av Conecto AS ble overtatt av Confide AS.

Årsaken til denne fusjonen er uklar men vi antar at Connecto AS har hatt krav og innkrevingsrutiner av varierende kvalitet. Dette er en velkjent strategi for å redusere konsekvensene av negativ medieomtale mot ett av selskapene eller ved negativt fokus fra Finanstilsynet hvor tap av inkassobevilling kan bli en konsekvens.

Ut ifra det foreløpige inntrykket vi har så er denne fisjonen et resultat av at merkevaren Conecto ønskes å fremstå som mer seriøse og alle de "skitne" kravene er overført til Confide AS. Vi påpeker at dette kun er vårt foreløpige inntrykk og tiden vil vise om disse antagelsene er korrekt.

På bakgrunn av ovenstående så vil vi oppfordre alle som får tvilsomme krav fra dette selskapet om å varsle Finanstilsynet og/ eller eventuelt gå til media med saken før selskapet får innarbeidet sitt merkenavn som et seriøst inkassoselskap.