Visma Financial Solutions AS (Visma Collectors AS)

Postadresse: Visma Financial Solutions AS, Pb 204, 1541 VESTBY

Besøksadresse: Visma Financial Solutions AS, Karenslyst allé 56, 0277 OSLO

Telefon: 46 40 40 00

E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Kilde til kontaktinfo: Selskapets egen hjemmeside og Brønnøysundregistrene.

Opplysningene er oppdatert pr.1.4.2019. På selskapets hjemmeside opplyses det at Visma Collectors AS bytter navn til Visma Financial Solutions AS med virkning fra 1.4.2019. Denne navneendringen er pr. 1.4.2019. ikke oppdatert ifølge Brønnøysundregistrenes online søk men vi forutsetter at dette skjer i løpet av de nærmeste dagen.

Vi tar ikke ansvar for feil i opplysningene. Ta høyde for at opplysningene kan være feil og/ eller utdaterte. Dersom du skal sende viktig post til selskapet bør du alltid kontrollere adressen med annen kilde. Dersom du er skyldner og har fått brev fra selskapet bør du forholde deg til postadressen som fremgår av brevet.

Om Visma Financial Solutions AS

Visma Collectors AS (nå Visma Financial Solutions AS) har i en årrekke vært et av de mest omstridte og kyniske inkassobyråene i Norge.  I denne artikkelen hos NRK går det frem at Visma synes det er helt innafor å sende en regning på kr 20,- til tvangsinnfordring slik at kravet i løpet av kort tid økte til over kr 5000,-.

Ved tidligere tilsyn fra Finanstilsynet er det avdekket at Visma Financial Solutions AS har begått en rekke overtramp av inkassolovgivningen. Det er blant annet forsøkt inndrevet foreldet gjeld i en rekke saker samt en rekke andre forhold.

Det forelå også mangler ved klientmiddelavstemminger. Det er med andre ord ikke bare skyldnere som urettmessig kan gå på et tap ved inkassopågang fra Visma Financial Solutions AS. Kreditorene har også en forhøyet risiko for at de ikke får oversendt innfordrede midler.

Når vi søker på Visma Collectors på Google, så foreslår Google følgende forslag til fullføring av søket. Etter det vi er kjent med så foreslår Google det resultatet som de tror det er mest sannsynlig at du ønsker. Dette baserer de gjerne på erfaringer fra tidligere søk fra andre brukere.

Det er kanskje ikke helt tilfeldig at Google foreslår ordet "svindel" som en fullføring av søket?

Til tross for to nedslående tilsynsrapporter har Visma Financial Solutions AS fått beholde sin inkassobevilling. Dog har dette vært med et tilsmusset navn, også på grunn av en rekke negative medieoppslag.  

Et navnebytte til Visma Collectors AS er således en naturlig handling fra en slik aktør, i håp om å bli kvitt alt det negative som følger det gamle navnet Visma Collectors AS. Vi er imidlertid sikre på at de har en annen kreativ forklaring på navnebyttet.