Alektum AS (tidligere Alektum Inkasso AS)

Postadresse: Alektum AS , Postboks 2370, 3103 Tønsberg

Besøksadresse: Alektum AS, Nedre Langgate 20, Mediahuset, 3126 Tønsberg

Telefon: 33 74 45 00
Fax:     33 74 45 01

E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Kilde til kontaktinfo: Selskapets egen hjemmeside og Brønnøysundregistrene

Vi tar ikke ansvar for feil i opplysningene. Ta høyde for at opplysningene kan være feil og/ eller utdaterte. Dersom du skal sende viktig post til selskapet bør du alltid kontrollere adressen med annen kilde. Dersom du er skyldner og har fått brev fra selskapet bør du forholde deg til postadressen som fremgår av brevet.

Alektum i media:

http://www.tb.no/nyheter/tonsberg/nyheter/slik-ble-steinar-nesten-sms-lurt/s/2-2.516-1.8564128

 

Pågang mot mindreårige fra Alektum

Alektum Inkasso AS fikk i 2013 påpakning av Finanstilsynet etter tilsynets stedlige tilsyn i forhold til å ha avkrevd mindreårige urettmessig inkassosalær. Under tilsynet ble avdekket at 4 mindreårige skyldnere var avkrevd inkassosalær.

I tilsynsrapporten fremgår det følgende: "Alektum Inkasso AS har redegjort for at disse sakene avviker fra ordinær rutine. Skyldnerne i de aktuelle sakene har fått returnert sine innbetalte inkassosalær, og Alektum Inkasso AS har nå ytterligere skjerpet sine rutiner for å identifisere eventuelle mindreårige skyldnere i fremtidige saker."

Vi oppfordrer våre lesere til å være ekstra oppmerksomme i forhold til tidligere overtredelser som er påpekt av Finanstilsynet. Dersom du opplever at mindreårige barn får inkassokrav med inkassosalær fra Alektum AS oppfordrer vi deg til å innrapportere dette til Finanstilsynet selv om Alektum beklager og sletter salæret.

Du kan lese mer om inkasso mot mindreårige her.